Przeczytaj całość
Bocuse d’Or Poland ON TOUR vol. 2
22 czerwca w sopockiej restauracji White Marlin odbyła się druga w tym roku kolacja Bocuse d’Or Poland ON TOUR.
Komitet Wykonawczy to zacne grono szefów kuchni powołane przez Prezesa Zarządu Bocuse d’Or Poland Jacka Krawczyka, które podejmuje kluczowe decyzje dotyczące organizacji konkursu oraz ustala procedury i regulamin Krajowych Eliminacji.
W Komitecie znaleźli się szefowie kuchni, których wiedza, doświadczenie i autorytet w branży z pewnością podkreślą wyjątkowość tego wydarzenia.
W Komitecie Wykonawczym zasiadają:
Przeczytaj całość
22 czerwca w sopockiej restauracji White Marlin odbyła się druga w tym roku kolacja Bocuse d’Or Poland ON TOUR.
Przeczytaj całość
Ponownie duński kandydat, tym razem Sebastian Holberg Svendsgaard stanął na najwyższym stopniu podium w Trondheim 2024 roku
Przeczytaj całość
Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa został ponownie Partnerem Team Poland.
Przeczytaj całość
Z przyjemnością informujemy, że Polska Organizacja Turystyczna ponownie została Partnerem Team Poland