Przeczytaj całość
Dania zwycięzcą Bocuse d’Or Europe 2024
Ponownie duński kandydat, tym razem Sebastian Holberg Svendsgaard stanął na najwyższym stopniu podium w Trondheim 2024 roku
Bocuse d’Or przestawia nową wizualizację swojego logo, które zostało zaprojektowane tak by oddać wyjątkowe połączenie doskonałości i innowacyjności, które stanowią o jego sile i sukcesie.
W cyklu 2018-2019, Bocuse d’Or potwierdza swój unikalny charakter poprzez nowe logo zaprojektowane tak by oddać wyjątkową kombinację doskonałości i innowacyjności, które przyczyniły się do jego potęgi i sukcesu.
Słynne zdjęcie Paula Bocuse wpisane jest w wyrazistą, nowoczesną grafikę, która odzwierciedla energię i kreatywność konkursu.
Legendarny szef kuchni – założyciel wielkiego konkursu kulinarnego – zaprasza zarówno szefów jak i publiczność do wzięcia udziału w wyjątkowym wydarzeniu jakim jest Bocuse d’Or.
Dzięki tej zmianie logo jest prostsze w odbiorze i ma więcej miejsca na umieszczenie podpisu Paula Bocuse.
Nowe logo zaprojektowane zostało przez TETRO.
Przeczytaj całość
Ponownie duński kandydat, tym razem Sebastian Holberg Svendsgaard stanął na najwyższym stopniu podium w Trondheim 2024 roku
Przeczytaj całość
Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa został ponownie Partnerem Team Poland.
Przeczytaj całość
Przed nami kolejna edycja Bocuse d’Or Europe 2024, która będzie wielkim powrotem tej kontynentalnej selekcji na ziemie norweskie, 16 lat po pierwszym konkursie Bocuse d’Or Europe, który odbył się w Stavanger w 2008 roku.
Przeczytaj całość
Kamil Tłuczek, szef kuchni restauracji Patio w Grand Hotelu Boutique Rzeszów zwyciężył w krajowej selekcji Bocuse d’Or Poland 2023.